Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube i google .. Błędne koło.

This_Is_Me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem tego i szukałem i znalazłem taki wątek lecz odpowiedzi nie było na niego. Może tutaj ją znajdę. Mam identyczny problem.

Otóż, mam konto na YT, jakiś czas już funkcjonuję, codziennie przybywają nowe subskrypcje, wyświetlenia, oceny i tak dalej.

Postanowiłem połączyć konto AdSense z moim kontem YT i tu pojawił się problem - nie mam ukończonych 18 lat. Konto Google, na którym mam konto YT podaną ma autentyczną datę urodzin. W związku z czym, nie mogę założyć AdSense za pomocą YT. Gdy wchodzę na stronę AdSense, wpisuję link do kanału wyskakuje mi informacja, że muszę to zrobić z poziomu YouTube - błędne koło. Wyczytałem w tematach pomocy Google, że mogę założyć konto AdSense na koncie Google prawnego opiekuna. Okej, wszystko super. Lecz, przy tworzeniu konta AdSense na koncie rodzica w zakładce "Moje reklamy będą wyświetlane pod adresem:" nie mam co wpisać, gdyż linku YT nie strona nie akceptuje.

Męczę się z tym już jakiś czas, może rozwiązanie problemu jest bliskie, nie wiem. Chciałbym prosić Was o pomoc.

Mam nadzieję, że treść tematu jest zrozumiała, bo historia jest lekko zagmatwana.

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

Musisz skontaktować się z YouTubem, bo to coś dziwnego. Mi przy wieku 16 lat na kanale można było włączyć reklamy, więc coś jest z Twoim kontem. Tak mi się zdaje.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nijak, support powinien ci napisać że nie posiadasz SWOJEJ WŁASNEJ strony czy serwisu spełniających wymagania programu

serwisy na google nie są twoją własnością

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...